Onlangs is besloten door het Oranje Comité Bennebroek, om een nieuwe bestuur te installeren voor de organisatie van de Koningsdag in Bennebroek. Het nieuwe bestuur bestaat uit: Maarten Duijne, Lodewijk Rous en Herbert Jan van Dijk.

Gedurende 5 – 35 jaar hebben bestuursleden van het Oranje Comité Bennebroek er voor gezorgd, dat er een Koningsdag op de Geitenwei georganiseerd werd voor de jeugd en de wat ouderen van Bennebroek. Bennebroek is een dorpsfeest geworden wat niet meer weg te denken viel, totdat de Corona om de hoek kwam kijken. Alles was voorbereid in 2020 en het comité stond klaar om de koningsdag op de Geitenwei vorm te geven. We weten allemaal, dat ook nu in 2021 de cijfers van de besmettingen van Corona de grootse viering van Koningsdag in Bennebroek niet rechtvaardigen. Hier staan we als bestuur dan ook volledig achter. Ondertussen wilde het oude bestuur aftreden en stond het nieuwe bestuur te popelen om een koningsdag te gaan organiseren in Bennebroek.

Het oude bestuur bestond uit: Mike Barnhoorn, (voorzitter) Nico Lommerse (penningmeester), Gerrit van Dijk, (ex voorzitter), Jeanette Eesmann en Laura Vrijburg (organisatie kinderspelen), Mirjam van Loon (Administratie en Loterij) en Rob van Looij (Koningsnacht organisatie).
We danken hen allen voor de prachtige herinneringen en vele foto’s die er gemaakt zijn op al die 35 jaar Koninginnedagen en koningsdagen in Bennebroek.

Ps:
Vergeet niet de link aan te klikken van Delta of Caiway voor het glasfiber netwerk en steun hiermee het oranje Comité Bennebroek met € 50 euro. (Zie website Oranje Comité Bennebroek.)
De inschrijftermijn is verlengd voor Bennebroek tot en met 5 mei 2021.