Koningsdag* op de Geitenwei, wat een feest. Iets waar vele Bennebroekers dagen, weken misschien zelfs maanden naar uitkijken en terecht want Koningsdag in Bennebroek is een fenomeen, niet alleen in Bennebroek maar zelfs in omliggende dorpen kijkt men uit naar HET feest op de Geitenwei. Het jaar na jaar opvolgende succes en de daarmee verkregen status is een verdienste van het bestuur en haar vrijwilligers, zonder hen geen Koningsdag Bennebroek.

In 2019 kwam naar voren dat het huidige bestuur de wens had af te treden na de vele jaren voor de organisatie te hebben gezorgd, dit maakte dat het bestuur op zoek is gegaan naar opvolging. Gelukkig is de opvolging gevonden en is ONS feest daarmee gewaarborgd.

Koningsdag 2021

Echter helaas nog niet in 2021 aangezien Covid-19 nog steeds de dienst uit maakt. Maar vol goede moed pakken wij de handschoen op en zetten vol in op 2022. Het komende jaar zullen wij benutten om een fantastische viering te organiseren. Hierbij is jouw hulp van harte welkom en zelfs keihard nodig. Koningsdag wordt fysiek mogelijk gemaakt door de vrijwilligers maar vergeet niet dat we financieel gezien afhankelijk zijn van de sponsoren, ook zij verdienen een speciaal dank je wel voor het mogelijk maken van Koningsdag.

Wil jij een bijdrage leveren als vrijwilliger of als sponsor neem dan contact met ons op samen met jou zorgen we voor ONZE geweldige Koningsdag, alle beetjes en handjes zijn welkom!

Ideeën

Sommige tradities zoals bijvoorbeeld tonnetje knuppelen zijn onlosmakelijk verbonden met ONZE Koningsdag en zijn dan ook niet weg te denken, wel vragen wij jou om de creativiteit de vrije loop te laten en ons deelgenoot te maken van jouw ideeën, hoe zou jij met ons Koningsdag willen vieren?

We willen tevens van de gelegenheid gebruik maken het voormalige bestuur te danken voor haar jarenlange inzet om voor ons dit geweldige feest te hebben verzorgd en de vele herinneringen welke hier zijn ontstaan. Mocht je ze tegenkomen spreek je dank dan uit, dit hebben ze verdiend!!!

Creatieve Ideeën, jezelf aanmelden als vrijwilliger en/of sponsor neem contact op met Maarten Duijne via telefoonnummer: 06-21 38 96 62 of per mail maartenduijne@hotmail.com.

*Koningsdag was Koninginnedag maar één ding is niet veranderd en dat is dat deze dagen garant staan voor een fantastisch mooi feest in ons aller Bennebroek!

Ik heb een idee (of meerdere) voor Koningsdag:

13 + 7 =