Beste inwoner van Bennebroek en Vogelenzang,

Er zijn momenteel plannen voor glasvezel in Bennebroek en Vogelenzang. Als vóór 31 maart 35% van alle huishoudens zich aanmeldt zal Delta Fiber Netwerk overgaan tot het aanleggen van glasvezel. Een mooie aanwinst voor ons gebied, laten we met zijn allen zorgen dat we dat gaan behalen!

Voordelen van glasvezel

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor glasvezel? Daar hebben we wel een aantal redenen voor!

  • Het snelste internet voor hetzelfde geld: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!
  • Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!
  • Krijgen wat je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft – in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting – jouw verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.
  • Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!
  • Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.
  • Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.
  • Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

Hoe krijg ik glasvezel?

Om glasvezel te krijgen in je huis dien je een jaarabonnement af te sluiten bij één van de providers. En als je nu kiest voor glasvezel telt jouw aansluiting mee voor de 35% én bespaar je € 650,- aansluitkosten (deze worden in rekening gebracht wanneer je na de vraagbundeling aansluit). Je gaat bij zowel Caiway als DELTA een contract aan voor één jaar (dat gaat natuurlijk pas in na aansluiten van uw abonnement; dat is ook het moment dat u pas gaat betalen voor het abonnement).


Voorwaarden:

Natuurlijk moet wel het percentage van 35% van de vraagbundeling behaald worden. Dus vraag ook jouw buren, vrienden, kennissen in deze plaatsen om zich aan te melden via onze vereniging!

Ga voor glasvezel via onze vereniging! Hoe meer aanmeldingen, hoe meer inkomsten, hoe meer leuke dingen we hiervoor kunnen doen!


Welke providers leveren de club geld op?

DELTA en Caiway doen mee met onze speciale verenigingsactie. In een notendop stellen we beide providers aan u voor:

Ga je voor flexibel internet? Bij DELTA kun je iedere dag jouw abonnement aanpassen. Liever iets meer of minder zenders? Of sneller internet? Je regelt het zelf in de Mijn DELTA omgeving. Daarnaast heeft DELTA gratis installatie tot in de nok. De DELTA monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv’s en telefoon. Daarnaast ontvang je Wifi op 3 verdiepingen in huis. Het FLEXpakket van DELTA is al verkrijgbaar vanaf € 45,00  (150 Mbps).

DELTA bestellen of meer informatie via deze link: DELTA bestellen

Razendnel internet voor een verrassend normale prijs, dat is Caiway. U krijgt bij Caiway daarnaast ook nog eens een flinke introductiekorting voor de eerste zes maanden! U kunt kiezen uit:

Alleen internet:

Alleen internet: 250 Mbps voor € 43,95 (1e 6 mnd € 29,95)
Alleen Internet Giga Snel: 1 Gbits voor € 64,95 (1e 6 mnd € 29,95)

Internet & Televisie (uit te breiden met Vaste Telefonie)

Internet & Televisie Voordelig: 100 Mpbs voor € 52,00 (1e 6 mnd € 35,00)
Internet & Televisie Slim: 400 Mpbs voor € 64,00 (1e 6 mnd € 45,00)
Internet & Televisie Giga Snel: 1Gbits voor € 79,00 (1e 6 mnd € 55,00)

Caiway bestellen of meer informatie deze link: Caiway bestellen

Alvast hartelijk bedankt namens het Oranje Comité Bennebroek!