Goed nieuws voor de inwoners van Vogelenzang. We zien voldoende animo voor glasvezel om de aanleg te starten. Helaas is het aantal aanmeldingen in Bennebroek nog te laag om ook hier goed nieuws te brengen. Inwoners van Bennebroek krijgen daarom extra tijd om zich aan te melden.

Vogelenzang verzekert zich van de komst van glasvezel

Marleen van Manen, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne in Bennebroek en Vogelenzang is veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Inwoners van Vogelenzang hebben zich reeds verzekerd van de komst van glasvezel. Aannemer NKM zal dan ook op korte termijn starten met de aanleg in Vogelenzang.”


Extra tijd voor inwoners Bennebroek

Om ook de inwoners van Bennebroek aan te kunnen sluiten op het glasvezelnetwerk, krijgen inwoners extra tijd om zich aan te melden. Marleen van Manen: “Graag willen we inwoners van Bennebroek ook de kans geven op snel en stabiel internet. Na de succesvolle campagnes in Bloemendaal, Overveen en Santpoort Zuid, en nu ook in Vogelenzang, willen we voorkomen dat Bennebroek deze kans mist. Daarom krijgen inwoners nog de tijd om zich aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl. Doen zij dit voor 5 mei 2021, dan hoeven aanmelders geen aansluitkosten a € 650,- te betalen en profiteren zij van een scherp welkomstaanbod. Uiteraard kunnen ook inwoners van Vogelenzang die zich nog niet hebben aangemeld, dit doen onder dezelfde voorwaarden. Gedurende deze tijd is ook het Glasvezel Informatiepunt in Bennebroek geopend voor advies op maat.”

Meer informatie is ook te vinden op de website gavoorglasvezel.nl.


Welke providers leveren het Oranje Comité Bennebroek geld op?

DELTA en Caiway doen mee met onze speciale verenigingsactie. In een notendop stellen we beide providers aan u voor:

Ga je voor flexibel internet? Bij DELTA kun je iedere dag jouw abonnement aanpassen. Liever iets meer of minder zenders? Of sneller internet? Je regelt het zelf in de Mijn DELTA omgeving. Daarnaast heeft DELTA gratis installatie tot in de nok. De DELTA monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv’s en telefoon. Daarnaast ontvang je Wifi op 3 verdiepingen in huis. Het FLEXpakket van DELTA is al verkrijgbaar vanaf € 45,00  (150 Mbps).

DELTA bestellen of meer informatie via deze link: DELTA bestellen

Razendnel internet voor een verrassend normale prijs, dat is Caiway. U krijgt bij Caiway daarnaast ook nog eens een flinke introductiekorting voor de eerste zes maanden! U kunt kiezen uit:

Alleen internet:

Alleen internet: 250 Mbps voor € 43,95 (1e 6 mnd € 29,95)
Alleen Internet Giga Snel: 1 Gbits voor € 64,95 (1e 6 mnd € 29,95)

Internet & Televisie (uit te breiden met Vaste Telefonie)

Internet & Televisie Voordelig: 100 Mpbs voor € 52,00 (1e 6 mnd € 35,00)
Internet & Televisie Slim: 400 Mpbs voor € 64,00 (1e 6 mnd € 45,00)
Internet & Televisie Giga Snel: 1Gbits voor € 79,00 (1e 6 mnd € 55,00)

Caiway bestellen of meer informatie deze link: Caiway bestellen

Dus woont u in Bennebroek en wilt u zich dan aanmelden? Doe dat dan voor 5 mei a.s.!

Alvast hartelijk bedankt namens het Oranje Comité Bennebroek!