Vrijwilligers gezocht!

Wij hebben je nodig!

Meld je nu aan als vrijwilliger voor het oranjecomité Bennebroek. Werk mee aan de organisatie van één van de topevenementen van Bennebroek en doe geweldige ervaring op.

Wil jij een steentje bijdragen aan dit fantastische evenement? Wil je onderdeel uitmaken van een hecht team van vrijwilligers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Beloning is een hapje en een drankje uit te zoeken bij de cateraars op het veld. Daarnaast krijg je een speciaal vip-arrangement tijdens de koningsnacht aangeboden.

Uiteraard nemen wij ruim van te voren contact met je op om alle ins outs even door te spreken. Voor de functie in het bestuur geven we graag toelichting in een persoonlijk gesprek.

Ik wil graag helpen als vrijwilliger:

6 + 14 =

Het bestuur bestaat uit:

Herbert-Jan van Dijk

Penningmeester

Lodwijk Rous

Secretaris

Wilt u ons ook financieel ondersteunen?

Donaties maken het mogelijk om deze bijzondere dag te vieren en leuke festiviteiten te realiseren voor jong en oud! Zonder uw donaties en uw gulle giften zou Koningsdag in Bennebroek niet zo'n succes zijn als de jaren hiervoor! Dit is een betaalverzoek voor Dank sponsor Koningsdag B'broek '23 van € 5,00. Het bedrag mag je zelf nog veranderen. Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!